Shawn Mendes egy 50 éves nővel randizik

2022. november 25.
Úgy tűnik, jól érzik magukat egymás társaságában.

Úgy tűnik, Shawn Mendes ismét készen áll a szerelemre. A szemfüles fotósok már többször lencsevégre kapták, hogy a 24 éves énekes az 50 éves, csontkovácsként dolgozó dr. Jocelyne Mirandával tölti szabadidejét. Bár a nagy korkülönbség – főleg, ha a női fél az idősebb – sokszor még ma is tabunak számít, de remélhetőleg minél több példát látunk rá, annál inkább elfogadottabbá válik szélesebb körben is.

shawn-mendes-50-eves-novel-randizik

Legutóbb a nyugat-hollywoodi termelői piacon turbékoltak: vásárlás közben egymást ölelgették és kézen fogva sétáltak. Shawnt és Jocelynt korábban a Los Angeles-i South Beverly Grill étteremben is lefotózták már, de hivatalosan még nem nyilatkoztak a kapcsolatukról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr Jocelyne Miranda (@drjocelynemiranda) által megosztott bejegyzés

A 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Jocelyn – aki egyébként egyáltalán nem néz ki idősebbnek, mint Mendes – olyan A-listás sztárokkal dolgozott együtt, mint Justin Bieber, Justin Timberlake, Hailey Bieber és Kendall Jenner. Shawnnal még az énekes 2018–2019-es turnéja során kezdtek együttműködni, de a szakember több más fellépése során is segítette a sztárt. Mendesről és Mirandáról eddig is köztudott volt, hogy jó kapcsolatot ápolnak, a csontkovács korábban már egy közös képet is megosztott az énekesről a születésnapján, amelyhez azt írta: „Büszke vagyok.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr Jocelyne Miranda (@drjocelynemiranda) által megosztott bejegyzés

Forrás: Hola, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!