Nyilvános randin lehetett Emily Ratajkowski és Pete Davidson?

2022. november 28.
Múltkor még titokban szülinapoztak közösen, most nyilvánosan is megjelent együtt Pete Davidson és Emily Ratajkowski.

Már jó ideje keringenek pletykák Pete Davidson és Emily Ratajkowski kapcsolatáról: miközben egyértelmű bizonyíték még nincsen, sokan állítják, hogy a komikus és a szupermodell között jóval több lehet barátságnál. Nem olyan rég a szemfüles fotósok lencsevégre kapták, ahogyan Pete Davidson titokban ünnepli születésnapját Ratajkoswkival közösen – ráadásul kettesben, a férfi lakásán.

pete-davidson-emily-ratajkowski-meccs-randi

Most a Madison Square Gardenben jelentek meg együtt, hogy közösen szurkoljanak a New York-i Knicks kosármeccsén. A páros láthatóan nagyon jól érezte magát együtt – Pete Davidson laza melegítőben ült egy pohár sörrel a kezében, Ratajkowski kényelmes dzsekit és egy vagány állatbőrmintás csizmát viselt, és rengeteget nevettek egymás társaságában.

pete-davidson-emily-ratajkowski-meccs-randi

Davidson és a modell állítólag már régóta ismerik egymást, de csak most kezdtek el újra találkozgatni – a pároshoz közeli források szerint konkrétan randizni. Bár sokan meglepőnek tartják, hogy a világ egyik leggyönyörűbb nőjének kikiáltott Ratajkowski Pete Davidsonnal randizik, Davidson csáberejéről már mi is írtunk ebben a cikkünkben.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!