Pete Davidson Emily Ratajkowskival szülinapozott

2022. november 18.
A szemfüles lesifotósok észrevették, ahogyan Emily Ratajkowski Pete Davidsonhoz igyekszik a férfi 29. születésnapján egy közös, romantikusnak tűnő ünneplésre.

Nem olyan rég röppentek fel a pletykák arról, hogy Kim Kardashian exe, Pete Davidson most Emily Ratajkowski modellel járhat, és bár egyelőre még nem tudni biztosat, úgy tűnik, a páros nagyon is meghitt és fontos alkalmat töltött együtt.

pete-davidson-emily-ratajkowski-szulinap

Pete Davidson november 16-án ünnepelte 29. születésnapját, és ezt a jeles napot éppen Emily Ratajkowskival közösen töltötte el. A szemfüles fotósok kiszúrták, ahogyan a SNL komikusa Ratajkowski házához vezet, majd a fotósokat látva elhajt. Később a modell Ubert hívott, hogy eljusson Davidson házához, ahol egy öleléssel üdvözölték egymást.

Emily Ratajkowski még ajándékot is vihetett: egy csomag volt nála a New York-i Three Lives & Company könyvesboltból. A modellhez közeli források szerint egyébként EmRata és Pete Davidson régóta jó barátságot ápolnak és korábban néhány közös randin is voltak, most pedig – Davidson nemrég történt szakítását követően – megpróbálják újra felmelegíteni a kettejük közti viszonyt.

Forrás: E! News  Fotó: Getty Images

Olvass tovább!