Rita Ora megszólalt: tényleg vele csalta Beyoncét Jay-Z?

2022. november 30.
Már régebben felröppentek a pletykák a Jay-Z és Rita Ora közötti viszonyról, az énekesnő azonban most először reagált nyilvánosan a vádakra.

Amikor kiderült Jay-Z hűtlensége, mindenki azt találgatta, ki lehet a rejtélyes nő, akivel a rapper megcsalta Beyoncét. Viszonylag korán felmerült Rita Ora neve, aki annak idején Jay-Z mentoráltja volt, és néhány bensőséges viszonyra utaló fotón is szerepelt a férfival.

rita-ora

Rita Ora – aki azóta mellesleg összeházasodott Taika Waititi rendezővel – sokáig nem igazán reagált a vádakra, most azonban Louis Theroux műsorában öntött tiszta vizet a pohárba.

A pletyka egyik forrása onnan ered, hogy Beyoncé annak idején Lemonade című albumán több dallal is utalt férje hűtlenségére, az album megjelenése után pedig Rita Ora citromos felsőben posztolt szelfit, ami a rajongók szerint célzás lehetett rá, hogy ő a rejtélyes harmadik. A szemfüles követők ráadásul azt is kiszúrták, hogy nyakláncán egy „J” betűt formázó (legalábbis annak tűnő) medál fityeg.

beyonce-veres-gyemant-tiffany

Amikor a friss interjúban rákérdeztek a szelfire, Rita Ora csak a szemét forgatta, és azt felelete, az egész csupán véletlen egybeesés volt, ráadásul nem J, hanem R betű lógott a nyakában. Az énekesnő hozzátette, akkoriban még egy kitűzőt is kapott Katy Perrytől a „Not Becky” felirattal – így utalva rá, hogy nem ő volt a szerető, akire Beyoncé Becky című slágere utalt.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!