Rita Ora már bánja, hogy a pandémia kellős közepén tartott fergeteges szülinapi bulit

2020. december 01.
Rita Ora a londoni korlátozások ellenére tartotta meg szülinapi buliját, ám az ünneplésnek végül a rendőrség vetett véget.

Rita Ora nyilvánosan kért bocsánatot, amiért fittyet hányva a pandémiára, valamint a szigorú korlátozásokra egy hatalmas bulival ünnepelte meg a a 30. születésnapját. Az énekesnő egy éttermet bérelt ki a hétvégén, ide hívta meg 30 barátját, köztük például Cara Delevingne-t is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

A buli végül nem tartott sokáig, az este folyamán ugyanis kér rendőr jelent meg a helyszínen, akik feloszlatták az összejövetelt a COVID szabályozások megszegése miatt. Nagy-Britanniában – hozzánk hasonlóan –  a vendéglátóhelyeken nem lehet helyben fogyasztani, és persze nem tarthatnak rendezvényeket sem. A hírek szerint az étterem tulajdonosa nem tudta, hogy az énekesnő egy ilyen nagyszabású party miatt akarta kibérelni a helyet, csak akkor derült ki számára, hogy mi történt, mikor a bulvárlapok interjúzni akartak vele. A korlátozások megszegése miatt Rita Ora akár 10 000 fontot, vagyis nagyjából 4 millió forintot is fizethet.

Az eset után nem volt más hátra, az énekesnőnek bocsánatot kellett kérnie, ezt pedig hétfőn egy Instagram sztoriban meg is tette.

Rita-Ora

„Sziasztok! Részt vettem egy kisebb összejövetelen a szülinapom alkalmából. Hirtelen felindulásból döntöttünk így, mivel azt hittük, hogy a korlátozásoknak már a végére értünk, és minden rendben lesz.  Nagyon sajnálom, hogy szabályt szegtem, és hogy ezzel embereket veszélyeztetettem. Egy súlyos és megbocsájthatatlan hiba volt. Rájöttem, hogy mennyire felelőtlen voltam és ezért teljes mértékben vállalom a felelősséget. Már csak azért is nagyon kellemetlen ez a dolog, mert tudom jól, hogy mennyire keményen harcolnak a frontvonalban a betegség ellen, és hogy az emberek rengeteg áldozatot hoztak csak azért, hogy mindannyian biztonságban lehessünk. Tudom, hogy már nem tudom visszacsinálni, de őszintén bocsánatot kérek.”

Olvass tovább!

Forrás: People