Rita Ora és Taika Waititi titokban összeházasodtak

2022. augusztus 12.
Nem egészen egy évvel azután, hogy kiderült, együtt vannak, az énekesnő és a rendező összeházasodott.

Először arra figyeltek fel az éles szemű rajongók, hogy Rita Ora és Taika Waititi is arany karikagyűrűt visel, ám a pár esküvőjéről semmilyen információ nem szivárgott ki még akkor, tökéletesen sikerült titokban tartaniuk az eseményt, ahogy eleinte kapcsolatukat is.

rita-ora-taika-waititi-eskuvo

Először 2021 áprilisában kezdtek arról pletykálni, hogy esetleg együtt van Rita Ora és Taika Waititi, miután az énekesnő egy olyan fotósorozatot posztolt az Instagramjára, melyen összebújnak a rendezővel. Egy hónappal később együtt látták a párt egy bulin Waititi sydney-i otthonában, ott már félreérthetetlen helyzetben. Ám még ezek után is 2021 júliusáig kellett várni, hogy először megjelenjenek együtt: Rita Ora és Taika Waititi egy tequilamárka július negyedikei eseményén bulizott együtt Los Angelesben. 

Azóta is ritkán jelennek csak meg együtt a nyilvánosság előtt, a 2021-es Met-gálán, 2022-ben a Vanity Fair Oscar-buliján és a Thor: Love and Thunder angliai premierjén mutatkoztak párként.

Taika Waititi korábban már volt egyszer házas. Első felesége Chelsea Winstanley volt, akivel két gyermeke született. A pár 2018-ban vált el. Rita Orának ez az első házassága.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!