Váratlan fordulat: Amber Heard ismét bíróság elé cipelheti Johnny Deppet

2022. december 05.
Amber Heard és Johnny Depp jogi csatározásának sosem lesz vége...

Amber Heard a múlt hónapban fellebbezést nyújtott be a virginiai bírósághoz, amelyben a bíróság korábbi döntésének megváltoztatását, valamint egy teljesen új tárgyalást követel az exférje, Johnny Depp ellen indított nagy horderejű rágalmazási perben. A színésznő a beadványban azzal érvelt, hogy a korábbi tárgyaláson nem vették figyelembe bizonyítékként a terapeutájának feljegyzéseit, emiatt pedig tisztességtelen eljárásban volt része.

amber-heard

„Azzal, hogy nem vették figyelembe az orvosi szakemberek feljegyzéseit az Amber Heardöt ért családon belüli bántalmazás kapcsán, megnehezítik más áldozatok dolgát is, akiket ez el is riaszthat arról, hogy jelentkezzenek az igazságszolgáltatásnál. Ha ezt a döntést helyben hagyják, biztosan visszatartó hatással lesz más nőkre, akiket szintén befolyásos férfiak bántalmaztak” – írta a beadványban Heard jogi csapata, majd azzal érveltek, hogy az év eleji tárgyalást egyébként sem a virginiai Fairfaxben kellett volna tartani, hanem Kaliforniában, ahol az egykori házaspár együtt élt.

Amber Heard fellebbezési kérelméről bírák egy csoportja fog dönteni. Ha jogosnak találják, az színésznő tovább viheti az ügyét az állam legfelsőbb bírósága elé.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a júniusban az esküdtek Johnny Deppnek adtak igazat, az ítéletük szerint Amber Heard valóban rágalmazást követett el, amikor a The Washington Postban írt cikkével megvádolta exférjét családon belüli erőszakkal. Az esküdtszék azt is bizonyítottnak találta, hogy Heard szándékosan, rosszindulattal sértette meg volt férje jó hírnevét. Heardnek az ítélet szerint 15 millió dollárt kellett kifizetnie Johnny Deppnek.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images

Olvass tovább!