Kórházba került Rod Stewart 11 éves kisfia

2022. december 09.
Rod Stewart legkisebb, 11 éves kisfia a focimeccsén lett rosszul: hirtelen elkékült az arca és elveszítette eszméletét.

A 77 éves Rod Stewart családjuk nehézségeiről vallott: a nyolcgyerekes énekes elmondta, hogy nemrégiben kórházba kellett szállítani 11 éves kisfiát, Aident. Rod Stewart legkisebb gyereke focimeccs közben lett rosszul: az énekes beszámolója szerint a gyerek arca egyszer csak elkékült, majd elájult a kisfiú.

rod-stewart-gyerek-korhaz-ajulas

Stewart azt mondta, a félelmetes jelenetből úgy tűnt, hogy Aiden szívinfarktust kapott, végül azonban kiderült, hogy „csak” egy durva pánikrohamról volt szó – az énekes szerint a meccs felett érzett szorongás miatt.

Rod Stewart azt is hozzátette, hogy épp azon a meccsen egy másik kisfiú is elesett, aki csúnyán beverte a fejét – végül mindkét gyereket mentők vitték el kórházi kivizsgálásra. Rod Stewartnak összesen nyolc gyereke van: a 17 éves Alastair és a 11 éves Aiden feleségétől, Penny Lancastertől, az 59 éves Sarah, akit kamaszkorában fogadott örökbe, a 42 éves Sean és a 43 éves Kimberly, akiknek exfelesége, Alana Stewart az édesanyja, a 35 éves Ruby volt barátnőjétől, Kelly Embergtől, továbbá a 30 éves Renee és a 28 éves Liam, akiket volt feleségével, Rachel Hunterrel közösen vállaltak.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!