Kórházba szállították Kate Winsletet

2022. szeptember 20.
Szeptember 19-én kórházba szállították a Titanic színésznőjét, Kate Winsletet, miután balesetet szenvedett egy horvátországi forgatáson. A színésznő a Lee című film főszereplőjét alakítja.

A Deadline értesülései szerint szeptember 19-én kórházba szállították Kate Winsletet, aki Horvátországban dolgozik a Lee című filmen. Winslet állítólag elbotlott és elesett munka közben, de nem szenvedett súlyosabb sérülést – a kórházi megfigyelésre inkább óvatosságból volt szükség. A színésznő a tervek szerint a hét második felében már vissza is térhet a munkához. A produkció képviselői azt mondták, „Kate jól van, és rövid pihenés után visszatér majd a forgatáshoz”.

kate-winslet-forgatas-horvatorszag-baleset-korhaz

A Lee Miller fotográfusról szóló filmben Kate Winslet alakítja a főszerepet, de feltűnik majd mellette Marion Cotillard,  Jude Law, Andrea Riseborough és Josh O’Connor is. Korábban Winslet azt mondta, a Lee nem egyszerűen önéletrajzi film lesz, ők Lee Miller életének egy különösen izgalmas évtizedét dolgozzák fel, bemutatva a fotóst formáló hatásokat és eseményeket. „Az 1938 és 1948 közötti időszak hatott rá a legerősebben, hiszen ekkor zajlott a második világháború is – mondta a színésznő egy korábbi interjúban. – Ez az az időszak Lee életében, amit szeretnénk megmutatni az embereknek.”

Forrás: Independent Fotó: Getty Images

Olvass tovább!