Meghan Markle apja kórházba került, és ezért is a hercegnét hibáztatják

2022. május 25.
Stroke miatt kellett kórházba szállítani Thomas Markle-t.

Meghan Markle elhidegült édesapja, Thomas Markle a hírek szerint hétfő este kórházba került, miután a mexikói Tijuanában agyvérzést kapott. A 77 éves férfi állítólag beszélni sem tudott a mentősökkel, helyette egy papírra próbálta felírni a tüneteit.

A hírrel kapcsolatban a férfi idősebbik lánya, az 57 éves Samantha Markle rögtön kiadott egy nyilatkozatott a Daily Mailben, amiben – nem annyira meglepő módon – apja állapotát is a húga nyakába próbálta varrni.

meghan-markle-igeret-trump-gyozelem-elnokvalasztas

„Apám a [kórházban] lábadozik. Szeretnénk mindenkit arra kérni, hagyjanak most időt és teret a családunknak, édesapámnak pihenésre van szüksége az egészsége érdekében. Szégyen, hogy mennyire megkínozták, és mennyi mindenen kellett keresztülmennie az elmúlt években a nővéremnek köszönhetően. Ez megbocsáthatatlan.”

Nem ez volt az első eset – és vélhetően nem is az utolsó –, hogy Samantha Markle nyilvánosan pocskondiázta a királyi családba beházasodott féltestvérét. Samantha és Thomas Markle évek óta minden alkalmat megragadnak, hogy a hercegné „aljas tetteiről” nyilatkozzanak, sőt a nővérnek nemrég egy könyve is megjelent, The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1 címmel, amit kifejezetten annak szentelt, hogy Meghan Markle-t szapulja.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!