Ilyenek voltak az ötven feletti hírességek a ’80-as években, és ilyenek most!

2022. április 12.
Egészen mást jelentett fél évszázadosnak lenni a nyolcvanas években, mint manapság. Nem hiszed? Nézd csak meg a képeket, amik többet mondanak minden szónál...

Az Öreglányok című sorozatot 1985-ben mutatták be, és a főszereplőket játszó színésznők idomultak is a címhez. Rue McClanahan például 51 éves volt, vagyis csak 1 évvel volt idősebb Jennifer Lopeznél, aki nemcsak kirobbanó formában van, hanem épp fülig szerelmes is, mint egy kamaszlány. Mutatunk néhány akkor és most fotót, amik tükrözik, mennyivel másképp festett egy 50-es nő a ’80-as években.

Az Öreglányok című sorozat szereplői

Az Öreglányok című sorozat szereplői közül Rue McClanahan (pirossal jelölve) volt a legfiatalabb

Csak hogy legyen viszonyítási alapod, elmondjuk, hogy Rue McClanahan a sorozat indulásakor annyi idős volt, mint most az újdonsült anyuka Naomi Campbell, Melania Trump vagy épp Uma Thurman. Jennifer Lopez mindössze 1 évvel van lemaradva tőle, a különbség mégis égbekiáltó!

Rue McClanahan és Jennifer Lopez

Rue McClanahan és J.Lo között mindössze 1 év a korkülönbség ezen a képen!

Estelle Getty, aki az Öreglányokban Sophiát alakította, 62 éves volt 1985-ben. Idén a kevésbé romantikus Emma Thompson, Nigella Lawson, Jennifer Grey és Sarah Ferguson születésnapi tortáján is ennyi gyertya ég majd!

Estelle Getty és Nigella Lawson

Estelle Getty és Nigella Lawson ezen a képen egyidősek!

Bea Arthur, aki Dorothyt játszotta a sorozatban, 63 évesen állt a kamerák elé. Gondoltad volna, hogy akkori énje annyi idős, mint most Madonna, Michelle Pfeiffer vagy Andie McDowell?

Bea Arthur és Madonna

Bármilyen hihetetlen, Bea Arthur és Madonna is 63 éves!

A Rose karakterét megformáló Betty White csaknem 64 éves volt, amikor a sorozat a képernyőkre került. Pont ennyi idős most a csúcsformában lévő Sharon Stone, Holly Hunter, Gloria Estefan és Melanie Griffith is!

Betty White és Sharon Stone

Betty White és Sharon Stone az életkoruk alapján akár ikrek is lehetnének!

Inspiráció: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?