A bulvárlapok zaklatása miatt vetélhetett el Meghan Markle

2022. december 20.
Harry herceg Netflixes dokusorozatukban beszélt felesége vetéléséről, amiért szerinte a brit pletykalapok is felelősek lehetnek.

A Harry & Meghan dokusorozatban Harry herceg és Meghan Markle megdöbbentő őszinteséggel beszél a színfalak mögött zajló magánéletükről, és olyan súlyos traumáikról is, mint Meghan Markle vetélése. A hercegné 2020-ban veszítette el terhességét – és Harry herceg szerint ez legalább részben a brit bulvárlapok felelőssége.

Harry herceg és Meghan Markle New York-ban

Harry herceg és Meghan Markle New Yorkban

 

Harry herceg és Meghan Markle a sorozatban többször is beszéltek a brit bulvárlapok határokat nem ismerő kegyetlenségéről: az újságírók szó szerint zaklatták és üldözték Meghan Markle-t, és kikezdték őt minden egyes lépéséért. Harry herceg a sorozatban azt mondta, az ebből fakadó rengeteg stressz véleménye szerint biztosan hozzájárulhatott a tragikus vetéléshez.

Természetesen egyértelmű összefüggést nem lehet kimutatni, de Meghan Markle szintén megerősíti, hogy vetéléssel végződő terhessége idején nagyon rossz fizikai állapotban volt a bulvárlapok lejárató hadjárata miatt: szinte alig aludt és állandóan szorongott.

A sorozatban a vetélés kapcsán megélt fájdalmukról és a brit királyi családhoz fűződő viszonyukról is őszintén mesélnek.

Forrás: E! News Fotó: Getty Images

Olvass tovább!