Károly király abban reménykedik, hogy kibékülhet Harryvel és Meghannel

2022. december 14.
Folyamatosan érkeznek az egymásnak ellentmondó hírek a családhoz közel álló forrásoktól.

Egy királyi forrás szerint III. Károly szeretne kibékülni Harry herceggel és Meghannel, még a május 6-i koronázása előtt, de sajnos benne van a pakliban, hogy erre nem fog sor kerülni a sussexiek Netflixes dokumentumfilm-sorozata és Harry hamarosan megjelenő memoárja után.

karoly-kiraly-bekules-harry-meghan

„A király azt üzente a csapatán keresztül, hogy inkább szomorú, mint dühös, és reméli, hogy idővel sikerül megoldani a családi problémákat – nyilatkozta a palota egyik forrása a Daily Mailnek. – Sok udvaronc úgy véli, hogy a királynak engednie kell, hogy a palota agresszívebb választ adjon a netflixes sorozat második részére és a Spare (Harry herceg memoárja) megjelenésére, különben az okozott károkat nehéz lehet ellensúlyozni, különösen nemzetközi szinten.”

A forrás arra is utalt, hogy Harry és Meghan állításaival ellentétben valójában sok támogatást kapott a királyi családban töltött idejük alatt: „Eljött az ideje annak, hogy lépésről lépésre elemezzem, hogy gyakorlatilag mindaz, amit Harry és Meghan mond, miért nem tükrözi egyáltalán a valóságot a segítséggel és támogatással kapcsolatban, amit az első naptól kezdve kaptak.”

A források például azt is cáfolták, hogy a palotát megkeresték volna a sorozat megjelenése előtt, és Meghan azon állítását is cáfolták, hogy semmilyen útmutatást nem kapott, ugyanis állítólag egy 30 pontból álló dossziét adtak át neki, amiben tanácsokat kapott arra vonatkozóan, hogyan viselkedjen hercegnőként.

Valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni, hogy a királyi család melyik oldala mond igazat, de remélhetőleg sikerül rendezniük a konfliktusaikat.

Forrás: Marie Claire UK, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!