Végre kiderült, hogy Harry vagy Meghan akart-e kilépni a királyi családból

2022. december 13.
Itt az ideje végleg kukába dobni a Megxit kifejezést, amit Meghan és Harry herceg királyi családból való távozására használt a világsajtó, és azt is el kell végre felejtenie az embereknek, hogy a színésznőt hibáztatják a visszavonulás miatt – főleg, hogy egyáltalán nem kellene bűnbakot keresni a témában.

Úgy tűnik, hogy a pár egyik közeli barátja megelégelte a közvélemény vagdalkozását és találgatásait, hogy mégis miért akarta otthagyni Harry és Meghan a mesébe illő királyi életet, és elárulta: mindig is a herceg volt az, aki el akarta hagyni a királyi családot, felesége csak a katalizátor volt a történtekben.

Harry herceg és Meghan Markle New York-ban

Harry herceg és Meghan Markle New York-ban

Bryony Gordon újságíró szerint a herceg már fiatal kora óta tervezte, hogy egyszer majd feladja a királyi kötelezettségeket, ugyanis már régóta ki akart szabadulni a családját övező kultuszból. Meghan és Harry dokumentumfilm-sorozatában egyébként maga a herceg is bevallja, hogy kiskorában próbált távolságot tartani a királyi élettől, mert paparazzók zaklatták őket, állandóan mosolyogniuk kellett, és muszáj volt válaszolniuk a sajtó kérdéseire, amitől a herceg kellemetlenül érezte magát – és bár sokáig nem bújhatott ki a családi kötelezettségek alól, a Meghannel való találkozás önbizalmat adott neki, hogy végre megtegye a lépést, amit már régóta tervezgetett.

Nem ez volt az első alkalom egyébként, hogy a herceg arról beszélt, mennyire elege van az uralkodói famíliával járó kötelezettségekből. „A húszas éveim elején az volt a helyzet, hogy nem akartam ezt a munkát, nem akartam ott lenni. Nem akarom ezt csinálni, nézd, mit tett az anyámmal. Hogyan fogok valaha letelepedni, hogy lesz feleségem és családom, ha tudom, hogy ez újra megtörténik? Mert tudom, beláttam a függöny mögé, láttam az üzleti modellt, tudom, hogyan zajlik ez a művelet és hogyan működik, és nem akarok ennek részese lenni” – mondta Harry 2021 májusában az Armchair Expert podcastban.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!