Ezeket az Insta-fotókat imádta a világ 2022-ben. Te mindet láttad?

2022. december 25.
Az Insta fotók jönnek-mennek, akad köztük azonban egy-egy olyan, amelyik üstökösként tör a toplisták élére. Kitalálod, idén ki lett az aranyérmes?

Vannak, akik egész évben szorgosan posztolnak azért, hogy meghódítsák az Instagram népét, aztán jön egy nagyágyú, és pár nap leforgása alatt mindenkit maga mögé utasít. 2022 legnépszerűbb fotója is november közepén került fel, és mindent vitt. Itt az illusztris lista!

Telefon Instagram alkalmazással

Az abszolút befutó: Lionel Messi

Persze a lájkok száma folyamatosan változik, de azt a cikk készültekor mi sem gondoltuk volna, hogy alig pár nap alatt egy újabb poszt felülírja az eddigi listát. Lionel Messi a vb-győzelem után posztolt fotója abszolút rekordot döntött. És nem csak 2022-ben! Majdnem 70 millió lájkot kapott, ahogy a bajnoki kupát a magasba emeli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

1. hely: Cristiano Ronaldo

Az aranylábú focista, akit ebben az évben hatalmas családi veszteség ért, az Instagramon ugyanúgy hasít, mint a focipályák gyepén. A posztja, amely az összegzéskor 2022 legnépszerűbbje lett, november 19-én került fel az Instára: ő látható rajta Lionel Messi társaságában, amint egy sakktáblára hajazó Louis Vuitton bőröndön sakkoznak és a következő lépéseken törik a fejüket.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Cristiano Ronaldo (@cristiano)

2. hely: Lionel Messi

Az ezüstérmet a fent említett fotó másik szereplője, az argentin labdarúgó szerezte meg: ugyanazt a fotót publikálta, mint Ronaldo, és a jelek szerint csak egy hajszállal kevesebben lájkolták az általa megosztott fotót, mint portugál kollégájánál. Kevésnek azonban így sem tekinthető az elismerő reakciók száma, ugyanis ő is csaknem 31,5 millió (!) szívecskét söpört be vele!

3. hely: Zendaya

Az Insta női szereplőit tekintve vitathatalanul az övé az első hely! Posztjában, amivel kiérdemelte a közel 26 millió (!) kedvelést, Tom Hollandnak kívánt boldog szülinapot egy meghitt fekete-fehér fotó kíséretében. A köszöntésben azt írta, földöntúli boldogságot kíván annak, aki őt is földöntúlian boldoggá teszi. Bejegyzését 2022. június 1-jén tette közkinccsé, vagyis fél év alatt sem tudott annyi lájkot bezsebelni, mint Ronaldo és Messi. Tudtad, hogy Zendaya és Tom Holland Budapesten randizott idén nyáron?

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Zendaya (@zendaya)

4. hely: Tom Holland

Kicsivel kevesebb mint 25 millió lájkot zsebelt be pókemberes posztjával a brit színész, aki szöveg nélkül, csak három szmájli kíséretében tette fel az Instára a képet még február 23-án. A minimalista stílusú, ám annál viccesebb fotóposztnál húzóerő lehetett, hogy Tom Holland mellett Tobey Maguire és Andrew Garfield is szerepel rajta.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Tom Holland (@tomholland2013)

5. hely: Lionel Messi (újra)

A november 26-án közzétett fotó, amin Lionel Messi csak hátulról látható, szurkolásra buzdítja az argentin válogatott drukkereit. A biztatás elég jól sikerült, Argentína megnyerte a vb-t, Messi pedig a világbajnoki trófeával hajtotta álomra a fejét.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Leo Messi (@leomessi)

 

 

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?