Messi a felesége helyett a világbajnoki trófeát vitte ágyba

2022. december 21.
A focista kiélvezi a győzelmet.

Lionel Messi a világbajnoki trófeával aludt az argentin válogatott Franciaország ellen aratott győzelme után, ahol a szupersztár focista két gólt is lőtt. A Paris Saint-Germain támadója többször utalt már arra, hogy a katari torna lesz az utolsó világbajnoksága, de a finálé után bejelentette, hogy még nem vonul vissza a válogatottból.

messi-vilagbajnoki-trofea

Az argentin válogatott csapatkapitánya lett a labdarúgó torna legjobb játékosa, így végre minden díjat megszerzett karrierje során, amit csak lehetett. A világbajnoki trófea volt az egyetlen, ami ezidáig elkerülte őt, úgyhogy most kiélvezi a győzelmet: Messi tegnap egy fotót töltött fel az Instagramra, amin a katari torna fődíjával alszik. A képhez csak annyit írt: „Jó reggelt!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés


A kétszeres Aranylabdás játékos nagyon örül annak, ahogy az argentinok fogadták a válogatott tagjait. Több mint egymillióan várták őket Buenos Aires főterén, hogy saját szemükkel is megnézhessék a trófeát, a hét folyamán pedig felvonulások és rendezvények keretében ünnepli meg az ország a hatalmas győzelmet.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!