Katalin hercegné stabil támaszt nyújt a királyi családnak a sok dráma közepette – állítja a szakértő

2023. január 04.
Attól tartanak, hogy még nincs vége a vitáknak.

A Windsorok lélegzetvisszafojtva várják Harry herceg memoárjának és a hozzá tartozó interjúk megjelenését, de úgy tűnik, hogy a sok izgalom közepette van egy olyan ember a családban, akire az izgalmak közepette biztosan számíthatnak: Katie Nicholl királyi szakértő és író szerint Katalin hercegné nagy „érték” számukra, különösen a mostani helyzetben.

katalin-hercegne-tamasz

„Szoros a kapcsolata az apósával. Kölcsönösen tisztelik egymást és tudom, hogy Károly nagyon szerencsésnek érzi magát, hogy Katalin a család tagja” – mondta Nicholl egy interjúban a hercegnéről, és hozzátette, hogy a királyi család nagyon értékeli és elismeréssel tekint arra, amit Vilmos felesége nyújt nekik.

„Ez egy olyan időszak, amikor sok változás történt a királyi családban, és úgy gondolom, hogy ebben az évben a folytonosság és a stabilitás lesz a középpontban” – mondta Nicholl, aki szerint Katalin éppen ezt testesíti meg a família szemében. Nagy szükségük is lesz a hercegné támogatására, hiszen a családi drámák még nem értek véget: még ebben a hónapban megjelenik Harry memoárja, amellyel kapcsolatban a herceg több interjút is adott, miközben még mindig szokják a helyzetet, hogy a királynő már nincs velük.

A család most abban bízik, hogy nemsokára a május 6-i koronázásra koncentrálhatnak, ahol a szakértő szerint Katalin és Vilmos fontos, meghatározó szerepet fognak játszani: új szerepkört kapnak, amivel együtt jár, hogy még a korábbinál is nagyobb felelősség és nyomás lesz rajtuk. A szakértő szerint természetesen Harryre és Meghanre is számítanak az eseményen, de a részvételük azon múlhat, hogy a palota mennyire tekinti károsnak a herceg nyilatkozatait.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!