Harry herceg memoárjától már most feszült a királyi család

2022. október 07.
A könyv valószínűleg jövőre jelenik meg.

Nagy a feszültség a brit királyi családban Harry herceg jövőre megjelenő életrajzi könyve miatt. Tom Bower, A bosszú – Meghan és Harry a Windsorok ellen című könyv szerzője egy interjúban úgy fogalmazott, hogy a herceg memoárja egy „időzített bomba”. Erzsébet halála óta Harry át akarja írni a memoárját, hogy kivegye vagy átírja azokat a részeket, amiket Károlyról, Kamilláról, Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről írt, Bower szerint ez azonban nem történhet meg.

harry-herceg-memoar-kiralyi-csalad

„Azt hiszem, mindenki tudja, hogy a sussexiak semmilyen módon nem módosíthatják a könyvet” – vélekedik az író. Harry emlékiratának megjelenését eredetileg novemberre tervezte a Penguin Random House kiadó, de végül eltolták a jövő évre. Bower szerint a könyv húsvét körül jelenik meg, és tartalmazni fog egy, a királynő temetéséről szóló fejezetet is.

„És csak még több anyag lesz arról, hogyan bántották őket, és a többi, királyi család elleni támadásról. Szóval úgy gondolom, hogy a késedelem még inkább elmérgesíti a helyzetet” – fogalmazott Bower. A feszültséget csak tovább tetézi, hogy Harry és Meghan már több mint egy éve dolgoznak a netflixes dokumentumfilmjükön, ami a The Crown november 9-i ötödik évadát követően, decemberben lesz elérhető a streamingszolgáltató oldalán.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!