Britney Spears teljesen megborult – ezúttal meggyújtotta a saját nyelvét

2023. január 09.
Britney-nek bőven voltak bizarr húzásai az elmúlt időszakban, de a nyelvgyújtogatás azért tényleg túlmegy minden határon...

Meztelenkedés, felháborodott káromkodások vagy éppen (látszólag legalábbis) teljesen összefüggéstelen szövegek – az apja gondnoksága alól kiszabaduló Britney Spears őrült évet tudhat maga mögött a közösségi médiában. Legújabb húzása azonban még hozzá képest is extrémnek számít.

Az énekesnő egy hosszú videót posztolt az Instagram-oldalára, amiben egy haspólóban és egy extrarövid sorban táncol. Az erősen megkérdőjelezhető koreográfia leginkább Britney Spears fenékrázásából és hajdobálásából áll, a végén pedig egészen elképesztő módon egy öngyújtó is előkerül – ezzel mutatja be Britney az elég veszélyesnek tűnő nyelvgyújtogatós mutatványt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Az elmúlt hónapokban a rajongói közül is sokan aggodalmukat fejezték ki Britney iránt, miközben mások azt mondják, nem kellene az énekesnő mentális állapota felől találgatni, és egyszerűen hagyni kéne, hogy a saját közösségi médiás oldalán – végre – azt csináljon, amit akarjon.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!