Hú, de ciki! Ez a 4 híresség lebukott, hogy hazudott a rajongóknak

2023. január 01.
A hírességek körében sem ritka, hogy hazugság hagyja el a szájukat, az ő esetükben azonban jóval kínosabb a lebukás, mint egy hétköznapi embernél!

Tudjuk, tudjuk, hogy a hírességek is emberek, így akár velük is megeshet, hogy kicsit megmásítják az igazságot, némelyikük azonban túllőt a célon, és olyan óriási hazugságra vetemedett, hogy irtó kínos lebukás lett belőle. Mivel folyton rajtuk a világ szeme, gondolhatnák, hogy őket is hamarabb tetten érik annál a bizonyos sánta kutyánál!

Fake fact felirat fakockákon

5 híresség, aki lebukott, hogy hazudott a rajongóknak

Kyle Jenner

Az immár kétgyerekes Kyle Jenner szentül hitte, hogy mindenki beveszi, hogy az ajkai azért ilyen formásak és teltek, mert rettentő ügyesen sminkel, ajakfeltöltésről pedig szó sincs. Később kénytelen volt beismerni, hogy mesterségesen nagyobbíttatta meg a száját, de azt akkor nem merte felvállalni, mert attól félt, hogy az emberek megszólják. Szerinte jobb volt inkább az igazságot plasztikáztatni…

Kyle Jenner

Kyle Jenner a szájáról hazudott

Zayn Malik

Azt állítja, azért szállt ki 5 év után a szupersikeres One Direction együttesből, mert túl nagy volt rajta a nyomás és egyre nehezebben tudott megküzdeni a népszerűséggel járó stresszel. Azzal kürtölte tele akkor a világsajtót, hogy szeretne végre átlagoshoz közelítő életet, rivaldafény nélkül. Ehhez képest még abban az évben kiadta első szólóalbumát, amit azóta több másik is követett. Ami pedig a reflektorfényt illeti: a magánéletében is mindig történik valami, amiről lehet beszélni.

Zayn Malik

Zayn Mail magánéletében is mindig történik valami, amiről lehet beszélni

Paris Hilton

Valószínűleg egyetlen olyan embert sem hord a hátán a föld, aki elhitte Paris Hiltonnak, hogy csak a rosszakarói állítják róla, hogy droghasználó lenne. Még Larry King műsorában is ezt bizonygatta, nem sokkal azután, hogy kiszabadult a börtönből. Valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy nem sokkal később olyan fotók kerülnek nyilvánosságra, amelyeken minden kétséget kizáróan füves cigit szív, majd kokainhasználaton érik, és emiatt újra összetűzésbe keveredik a törvénnyel.

Hú, de ciki! Ez az 5 híresség lebukott, hogy hazudott a rajongóknak

Paris Hilton azt állította, hogy nem drogozik

Milli Vanilli

Hiába nyúlik vissza a történet több évtizeddel ezelőttre, egyszerűen nem lehet elfelejteni, ha a legendás lebukások kerülnek szóba… A Milli Vanilli együttest a gigahazugság szerint Fab Morvan és Rob Pilatus alkotta, és a nyolcvanas években egészen magasra énekelték magukat a slágerlistákon. Úgy tűnt, fényesebben nem is ragyoghatna a tagok szerencsecsillaga, amikor az egyik legnagyobb popbotrányban ki nem derült, hogy ők ketten valójában csak tátognak, helyettük pedig két másik énekes hallatja a hangját. A hatalmas hazugságról az egyik igazi énekes, Charles Shaw rántotta le a leplet, óriási lavinát elindítva: Fabnak és Robnak vissza kellett adnia egy Grammy-díjat, és végeláthatatlannak tűnő jogi procedúrában kellett magyarázatot adniuk a történtekre.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?