Ezeket a filmeket várjuk a legjobban 2023-ban

2022. december 22.
Látványos Marvel-filmek, Greta Gerwig Barbie-értelmezése, újraélesztett klasszikus slasher és élő szereplős hableány – összegyűjtöttük a 2023-as év legizgalmasabbnak ígérkező premeirjeit!

M3gan

A Terminátor és az Anabelle találkozik a M3gan című horrorfilmben, ahol egy realisztikus robotkislány lesz legjobb barátnőből vérengző gyilkos. A technológia fejlődésével egyre elérhetőbb közelségbe kerülő, baljós jövőképet boncolgató film az ellenünk forduló androidok és úgy általában az embert meghaladó gépek témáját feszegeti a vérfagyasztó szőke kislánnyal a főszerepben.

Premier: január 13.

Shotgun Wedding

Jennifer Lopez megint esküvői témájú romkomban szerepel, ráadásul Stifler mamájával, vagyis Jennifer Coolidge-dzsel az oldalán. Igazi könnyed szórakozást ígérő hollywoodi limonádé!

Premier: január 27.

Magic Mike utolsó tánca

Channing Tatum még egyszer (utoljára) visszatér a szívdöglesztő sztriptíztáncos szerepében, hogy ezúttal Salma Hayeket is elbűvölje érzéki táncával. Az előzetes alapján ugyanarra a forró hangulatra számíthatunk, amit az eddigi filmektől már megszokhattunk!

Premier: február 10.

Sikoly 6

A Sikoly-filmekből sosem elég, pláne amióta az új filmek Jenna Ortegával és a slashertől viszonylag szokatlan önreflexióval erősítettek. Annyi biztos, hogy a halálfejmaszkos Ghostface még egyszer visszatér, hogy éles késével borzongást okozzon a nézőkben.

Premier: március 10.

A kis hableány (élő szereplős verzió)

Bár az első teaserek debütálásának idején sokan ekézték a filmet a szokatlan főhősválasztás miatt (azaz amiért egy színes bőrű színésznő, Halle Bailey alakítja majd Arielt), mi nagyon kíváncsiak vagyunk rá, hogyan keltik életre – és hogyan modernizálják – ezt a klasszikus mesét.

Premier: május 26.

Elemental

Imádjuk a Pixar okos és kreatív meséit, szóval lelkesen várjuk legújabb dobásukat is, amiben egy tűz-lány, Ember és egy víz-fiú, Wade kapcsolatát követhetjük majd az elemek mágikus világában.

Premier: június 16.

Oppenheimer

Christopher Nolan legújabb filmje az atombomba feltalálásának történetét meséli el. A fizikust a zseniális Cillian Murphy alakítja, míg feleségét Emily Blunt formálja meg, de mellettük feltűnik a filmben Florence Pugh, Benny Safdie, Robert Downey Jr. és Matt Damon is. Igazi A-listás szuperprodukció!

Premier: július 21.

Barbie

Már az első hírek felröppenése óta mindenki a Barbie-filmről beszél! Greta Gerwigtől már megszokhattuk, hogy mindig okosan és humorral nyúl az őt érdeklő témákhoz, és már az előzetes alapján egyértelmű, hogy ez a Barbie-film rendhagyó, felforgató, posztmodern műremek lesz. Az tényleg csak a hab a tortán, hogy Margot Robbie és Ryan Gosling alakítja majd az ikonikus Barbie-Ken párost.

Premier: július 21.

Dűne – 2. rész

Imádtuk a Dűne első részét, annyira, hogy már az első film utolsó perce óta a folytatást várjuk! A látványos, posztapokaliptikus díszletben játszódó szövevényes kaland épp csak bemelegedett, szóval nem csoda, ha már az egész világ ki van éhezve a Zendaya és Timothée Chalamet által megformált hősök kalandjaira!

Premier: november 17.

Forrás: Popsugar

Olvass tovább!