Ez az igazság Matthew McConaughey hajbeültetéséről

2022. március 03.
Matthew McConaughey hajkoronája állandó téma egy amerikai hajtranszplantációs konferencián.

Az Oscar-díjas színész, aki félt abbahagyni a romantikus vígjátékokat, nemrég arról mesélt egy interjúban, hogy az 1990-es évek végén durván hullott a haja. Először haja leborotválásával próbálkozott, végül egy sokkal egyszerűbb gyógymód hozta el számára a megoldást. Egy kenőcsöt kapott, amivel napjában egyszer, tíz percre bedörzsölte a fejbőrét. A szer hatott, a sztár ugyanis azt állítja, több haja van, mint 1999-ben. Az 52 éves amerikai színész problémáján egy Regenix nevű, természetes komponensű kence segített.

Matthew McConaughey

Ennek ellenére szárnyra kaptak a hírek, hogy Matthew McConaughey a transzplantációnak köszönheti hajkoronáját. A sztár Beverly Hillsben futott bele egy orvosba, aki elmesélte neki, hogy egy sebész azt állítja, ő ültette be a sztár haját. A kaliforniai orvos azt is elárulta, hogy az illető sebész az éves nemzetközi hajbeültetési találkozón rendre Matthew McConaughey hajával példálózik, ezért is szerette volna saját szemmel megnézni az Interstellar sztárjának fejét.

A színész megengedte, hogy az orvos megvizsgálja, aki aztán hamar megállapította, hogy Matthew McConaughey-nek nincs hajtranszplantációja, és hozzátette, alig várja, hogy szembesítse kollégáját a hazugsággal.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!