Kiderült, mi buktatta le a hűtlen Piquét Shakira előtt – Meg fogsz lepődni!

2023. január 20.
Shakira és Gerard Piqué tavaly nyáron váltak el, miután fény derült a focista hűtlenségére.
Kiderült, mi buktatta le a hűtlen Piquét Shakira előtt

Nem csitul a Shakira és exe, Piqué közötti adok-kapok: miután az énekesnő megénekelte a 35 éves focista hűtlenségét, Piqué egy gúnyos poszttal vágott vissza volt párjnak, majd arról is szóltak a hírek, hogy a 45 éves kolumbiai énekesnő állítólag egy életnagyságú boszorkánybábúval ijesztgeti exanyósát.

A pletykák szerint Gerard Piqué és új, 23 éves barátnője között már akkor kialakult a romantikus kapcsolat, amikor a focista még együtt élt Shakirával és a két gyerekükkel. A focista lebukását pedig állítólag egy hűtőben felejtett lekvár okozhatta.

A rajongók szerint Shakira a néhány hónappal ezelőtt megjelent Te Felicito című videóklipjében is elrejtett egy utalást férje hűtlenségére: az egyik jelenetben az látható, ahogy az énekesnő kinyit egy hűtőszekrényt, és megtalálja benne a dalban közreműködő Rauw Alejandro fejét. Mindebből a rajongók arra következtetnek, hogy Shakira az „igazságot a hűtőben találta meg”.

A most kiderült információk szerint a rajongók egyáltalán nem tévedtek: a hűtlen férj állítólag akkor bukott le, amikor Shakira egy utazásból hazatérve egy üres eperlekváros üvegét találta meg a családi otthonuk hűtőszekrényében. Az énekesnőnek azért lett egyből gyanús a dolog, mert sem Piqué, sem a két közös gyerekük nem szereti az eperlekvárt. Shakira ebből – nagyon helyesen – arra következtetett, hogy valaki más is járt az otthonukban.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images