Jeremy Renner unokaöccsét próbálta megmenteni, amikor balesetett szenvedett

2023. január 25.
A hatósági jelentés szerint a gép meghibásodása is közrejátszott a durva balesetben, amelyben a színész több mint harminc csontját törte el.
Jeremy Renner unokaöccsét próbálta megmenteni, amikor balesetett szenvedett

A Nevada állambeli Washoe megyei seriffiroda jelentése szerint Jeremy Renner unokaöccsét próbálta megmenteni, amikor balesetet szenvedett. Ha a színész nem lép közbe, akkor a hókotró a rokonát találta volna el, akinek a hó alatt rekedt teherautóját próbálta kiszabadítani.

A Bosszúállók sztárja nem húzta be a vészféket, amikor leállította a gépet, majd amikor kiszállt belőle, a hóeke unokaöccse felé kezdett csúszni. Renner megpróbálta megállítani a szerkezetet, és akkor esett be a hókotró alá, amikor vissza akart szállni a volán mögé.

A jelentés arra is kitér, hogy a balesetben a gép mechanikai problémái is közrejátszottak, például nem működött a fékjelző lámpája. Rennernek az unokaöccse segített, amíg a mentőkre vártak. A színésznek több mint 30 csontja tört el, tompa mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket szenvedett. Két hétig volt kórházban, ezalatt pedig több műtéten is átesett.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images