Gerard Piqué közös fotót posztolt új barátnőjével

2023. január 26.
Még javában dúl a vihar Shakira és volt férje, Gerard Piqué válása körül, a sztárfocista azonban már Instagramon is megmutatta új szerelmét.
shakira-gerard-pique-megcsalas-valas-szereto

Óriási sárdobálás zajlik Shakira és Gerard Pique válása körül: az énekesnő még a focista anyósának is durván beszólt. Bár már a Hintalovon Gyerekjogi Alapítvány is felhívta rá a figyelmet, hogy mennyire problémás az elvált szülők konfliktusa a gyerekek szempontjából, nagyon úgy tűnik, egy darabig még nincs esély a békére az exek között.

Shakira nemrégiben az egész netet felforgató bosszúslágerével szúrt oda a hűtlen Piquének, most azonban volt férje következett, aki hivatalosan is felvállalta egykori szeretőjét. Gerard Pique megosztott egy közös képet szerelmével, Clara Chia Martival Instagram-oldalán, ezzel nyíltan vállalta a kapcsolatot. A felvételen a sztárfocista és barátnője szerelmesen összebújva néznek a kamerába, láthatólag nagy köztük az összhang:

A pletykák szerint Gerard Piqué és új, 23 éves barátnője között már akkor kialakult a romantikus kapcsolat, amikor a focista még együtt élt Shakirával és a két gyerekükkel. A focista lebukását pedig állítólag egy hűtőben felejtett lekvár okozhatta.

A rajongók szerint Shakira a néhány hónappal ezelőtt megjelent Te Felicito című videóklipjében is elrejtett egy utalást férje hűtlenségére: az egyik jelenetben az látható, ahogy az énekesnő kinyit egy hűtőszekrényt, és megtalálja benne a dalban közreműködő Rauw Alejandro fejét. Mindebből a rajongók arra következtetnek, hogy Shakira az „igazságot a hűtőben találta meg”. Később kiderült, hogy a hűtlen férj állítólag akkor bukott le, amikor Shakira egy utazásból hazatérve egy üres eperlekváros üvegét találta meg a családi otthonuk hűtőszekrényében. Az énekesnőnek azért lett egyből gyanús a dolog, mert sem Piqué, sem a két közös gyerekük nem szereti az eperlekvárt. Shakira ebből – nagyon helyesen – arra következtetett, hogy valaki más is járt az otthonukban.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images