Naomi Campbell ritkán látott kislányáról posztolt

2023. január 31.
Az 52 éves szupermodell életébe 2021 májusában érkezett meg kislánya, de azóta alig pár képet osztott csak meg róla. Most megható családi pillanatról posztolt.
Naomi Campbell

Legutóbb tavaly nyáron mutatta meg akkor 13 hónapos kislánya első lépéseit Naomi Campbell, most pedig újra bepillantást engedett közös pillanataikba az Instagram-oldalán keresztül. Az 52 éves szupermodell 2021 májusában köszöntette kislányát, akinek életét meglehetősen privát módon kezeli – szinte soha nem oszt meg róla fotókat a közösségi médiában. Sőt, még a gyerek nevét sem árulja el!

Most mégis kivételt tett és posztolt egy közös képet, amin egy Abu-Dzsabiban található mecsetben sétálgatnak. Az első fotókon Naomi Campbell fejkendőben, állatmintás ruhában pózol a kamera előtt, majd megosztott néhány képet, amin kézen fogva sétálgatnak. A kislány fehér harisnyát, világos sportcipőt és fehér kabátkát viselt és nagyon édesen tipegett mamája mellett.

Annak idején rögtön szárnyra kaptak a pletykák, hogy Naomi Campbell béranyán keresztül vállalt gyereket, esetleg örökbefogadott, de a modell máig nem reagált egyértelműen ezekre a kérdésekre. Kislánya születése idején annyit mondott, mindig is tudta, hogy egyszer anya lesz belőle, és hogy idősebb barátait is arra bátorítja, ne féljenek a késői gyerekvállalástól.

Forrás: People Fotó: Getty Images // Instagram