Naomi Campbell is megszólalt Johnny Depp bírósági ügyével kapcsolatban

2022. május 26.
Tegnap lépett virtuálisan a tanúk padjára Kate Moss, hogy megcáfolja Amber Heard egyik Johnny Depp-pel kapcsolatos kijelentését. Naomi Campbell az Instagramon gratulált barátnőjének a bátor kiállásáért.

Naomi Campbell szerdán egy Instagram Storyban dicsérte meg barátnőjét, amiért kiállt tanúskodni a Johnny Depp és Amber Heard között zajló jogi csatában.

naomi-campbell-kate-moss

„Igen, csajszi, mondd el nekik!” – írta az 52 éves Campbell, miután kiposztolt egy képernyőfelvételt egy cikkből, amely Moss bírósági vallomását foglalta össze. Kate Moss a tanúk padján cáfolta Amber Heard azon állítását, miszerint Depp lelökte őt egy lépcsőn a ’90-es évekbeli románcuk alatt.

Kate Mosst a tegnapi napon Johnny Depp csapata idézte be tanúskodni az  Amber Heard ellen indított 50 millió dolláros rágalmazási perben. A per a hatodik és egyben utolsó hetében jár a virginiai Fairfax megyei bíróságon.

„Soha nem lökött meg, nem rúgott meg, és nem dobott le semmilyen lépcsőn” – mondta Moss a videófelvételen. A modell elmondta az esküdteknek, hogy egy esős jamaicai éjszakán Johnny Depp-pel egy szállodában voltak, amelynek lépcsőjén leesett és megsérült.

„Johnny előttem hagyta el a szobát, és éppen nagyon esett az eső. Ahogy kiléptem a szobából, megcsúsztam, és leestem a lépcsőn és megsérült a hátam. Kiabáltam, mert nem tudtam, mi történt velem, és fájt a hátam. Johnny visszarohant, bevitt a szobámba, és orvosi segítséget hívott.”

Depp ügyvédje, Ben Chew ezután megkérdezte Mosst: „Mr. Depp lelökte önt valamilyen módon a lépcsőn?” A modell erre azt felelte, hogy „nem”.

Kate Moss 20 éves volt, Depp pedig 31, amikor találkoztak. 1997-ben három év randizás után szakítottak, ami után a színész összejött a gyerekei anyjával, Vanessa Paradis énekes-színésznővel. Két közös gyerekük van, a 22 éves Lily-Rose és a 20 éves Jack.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!