Naomi Campbell cuki anya-lánya fotót posztolt

2022. június 15.
Naomi Campbell ritkán mutatja meg lányát a közösségi oldalakon. A szupermodell most lánya életének egyik hatalmas mérföldkövébe engedett bepillantást: aranyos képeken mutatta meg a 13 hónapos tipegő első lépéseit.

Nem nagyon beszél az anyaságról Naomi Campbell, még ritkábban posztol képeket kicsivel több mint egyéves lányáról, akinek egyelőre a nevét sem árulta el a szupermodell. Most azonban az Instagramján mutatta meg követőinek, ahogy a kislány megtette első lépéseit édesanyja kezét fogva. 

naomi-campbell-gyerek

„Az én szívdobbanásom, az én mindenem megtette első lépéseit” – írta a kép mellé Campbell, melyen az látható, ahogy kézen fogva sétálnak egy parkban. A modell 13 millió követője természetesen elárasztotta gratulációkkal és szívecske emojikkal a kép melletti kommentszekciót. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Naomi Campbell 2021 májusában jelentette be, hogy titokban anya lett. Hónapokig semmit sem árult el kislányáról, majd a 2022 februári British Vogue-ban található hosszú interjúban elmondta: „nem örökbe fogadtam, az én lányom”. A modell azt is hozzátette, hogy egy kezén meg tudja számolni, hány ember tudott a baba érkezéséről.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!