Ashley Graham szoknyájának slicce egészen a derekáig ér

2023. február 03.
Ashley Graham köztudottan szereti megmutatni nőies alakját: ezúttal combjait tette közszemlére egy különleges sliccelésű estélyi ruhában.
ashley-graham-szules-utan-test

Ashley Graham rendszeresen elkápráztat minket izgalmas, szexi szettjeivel és a magabiztossággal, amivel viseli őket. A kétgyerekes modell most a New York-i Whitney Art Party eseményére látogatott el, az alkalomra pedig egy klasszikus, testhezálló fekete estélyit választott egy kis csavarral – a ruha kivágása szokatlanul merészen, szinte a derekáig futott, teljesen szabadon hagyva egyik lábát.

Ashley Graham a dögös ruhához finom szandált húzott és a vállaira terítet földig érő, fekete szőrmekabáttal igyekszik felvenni a harcot a New York-i téllel. Összességében klasszikus, mégis izgalmas szettet viselt, ami ha az évszaknak nem is, az eseménynek tökéletesen megfelelt. Klasszikus sminkjével és feszes, elegáns kontyával pedig csak még tovább emelt az outfit fényén.

Ashley-Graham-extrem-slicceles-ruha

A leghíresebb plus size modell tavaly óta már háromgyerekes édesanya: 2022 januárjában születtek meg ikerfiai, Malachi és Roman, 2020 februárjában pedig első gyereke, Isaac. Ashley Graham korábban azt mondta, az ikerszülés kifejezetten traumatikus élmény volt számára: többször elájult és több liter vért vesztett második szülése közben.

Ashley-Graham-extrem-slicceles-ruha

„Csak arra emlékszem, hogy valaki gyengéden megérinti az arcom, amiről kiderült, hogy valaki épp teljes erővel csipkedte az arcomat, valaki fogta a kezem, a férjem, Justin a fülembe beszélt, imádkozott, és valaki egy tűt bökött a karomba. Aztán sötétséget láttam és csillagokat” – mesélte szülésélményéről Graham.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images