Bolti lopáson kapták az Eufória sztárját

2023. február 03.
Chloe Cherryt egy 28 dolláros blúz ellopásával vádolták meg. Egy alkalmazott szerint jogtalanul vitte el a felsőt, a színésznő ügyvédje azonban mást mond.
Az Eufória sztárját bolti lopáson kapták

Bolti lopással vádolják az Eufória sztárját, Chloe Cherryt. Az egykori pornósztár állítólag eltulajdonított egy 28 dolláros blúzt szülővárosában, a pennsylvaniai Lancasterben.

A Lancaster Online birtokába jutott dokumentumok szerint a Building Character bevásárlóközpont egyik alkalmazottja olyan felvételeket mutatott be a hatóságoknak, amelyeken Cherry (valódi nevén Elise Jones) december 27-én Moda International blúzt vitt be magával az öltözőbe.

A videón állítólag az látható, hogy Cherry – aki Faye-t alakította az HBO sikersorozatában – a blúz nélkül hagyta el az öltözőt. A panasz szerint a modell hitelkártyával fizetett, de a felsőt nem vásárolta meg. A rendőrség ezt követően intézkedett, és a színésznő állítólag be is ismerte, hogy elvitte a blúzt, majd visszaadta azt a rendőröknek. Cherryt ezután januárban lopással vádolták meg.

„Decemberben zűrzavar támadt egy blúz miatt, amelynek árát nem vonták le megfelelően ügyfelem hitelkártyájáról. Egyáltalán nem ismerte be, hogy elvette a blúzt, mivel nem így történt – nyilatkozta ezek után a modell képviselője a TMZ-nek. – Úgy tűnik, ez a történet nem szól semmi másról, csak egy helyi boltról szól, ahol egy híresség nevével nyerészkednek.”

A hírek szerint Chloe Cherry előzetes meghallgatását március 1-re tervezik.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images