Véget érhetett L. L. Junior és Dárdai Blanka szerelme

2023. február 03.
Bár tavaly még boldog szerelmüktől volt hangos a hazai média, most nagyon úgy tűnik, hogy szakított L. L. Junior és Dárdai Blanka.
L.L. Junior és Dárdai Blanka

L. L. Junior és Dárdai Blanka a tavalyi évben még azt tervezgették, hogy együtt költöznek Dominikára, most azonban már biztos, hogy a Fekete Vonat sztárja egyedül utazik. A rajongók már jó ideje érzik, hogy valami nincs rendben a pár körül: eltűntek egymás közösségi médiás posztjaiból, sőt, sokan már azt is kiszúrták, hogy Dárdai Blanka új lakásból jelentkezik be az Instagram-oldalán. Ahogyan kapcsolatuk kezdetét is igyekeztek a lehető legtovább bizalmasan kezelni, úgy most sem mondtak még semmit publikusan, de a friss hírekből nagyon úgy tűnik, hogy erre nincs is igazán szükség.

A Fókuszban L. L. Junior megerősítette, hogy egyedül megy Dominikára, még kisfiát sem viszi magával. „Én azt hittem sokáig, hogy társfüggő vagyok. Hogy nekem mindig kell valaki. Blankáról nem nagyon szeretnék nyilatkozni, biztos van oka ennek, nem szeretnék, bocsánat. Egyedül megyek, ez jót fog tenni mindenkinek” – fogalmazott sokatmondóan a rapper.

Fotó: Instagram