Sztárok, akik felrobbantották a vásznat a köztük lévő szexuális feszültséggel

2022. november 08.
Olyan jól működött az alábbi színészek között a kémia a vásznon, hogy néhányan közülük a való életben is összejöttek.

Úrsula Corberó és Miguel Herrán mint Tokyo és Rio A nagy pénzrablásban

Tokió és Rio lenyűgöző párosa csak még élvezetesebbé tette az utóbbi évek egyébként is egyik legjobb sorozatát. Tokió játékos flörtölései és Rio könnyed természete, az elszántságuk, makacsságuk tökéletesen kiegészítették egymást. Annyira nagyszerű párost alkottak, hogy mi, nézők első pillanattól kezdve elhittük nekik, hogy ők ketten abszolút mindent megtennének egymásért. Az már csak hab a tortán, hogy mivel mindketten szuper dögösek, együtt is irtó jól mutattak.

Emma Stone és Ryan Gosling mint Hannah és Jacob az Őrült, dilis szerelemben

Emma Stone és Ryan Gosling több filmben is bizonyította már, hogy gyakorlatilag egymásnak lettek teremtve – a filmvásznon legalábbis biztosan. A két színész között annyira tökéletesen és annyira nagyon természetesen működik a kémia, hogy mi csak azon csodálkozunk, hogy a való életben sosem jöttek össze. A kedvenc jelenetünk természetesen az a bizonyos Dirty Dancing-rész, na meg a pillanat, amikor Ryan lekapja a pólóját…

Chris Evans és Scarlett Johansson mint Steve Rogers és Natasha Romanoff az Amerika Kapitány: A tél katonájában

Oké, Chris Evans és Scarlett Johansson kicsit kilógnak ebből a sorból, pedig annyi-annyi lehetőség lett volna a kettejük kapcsolatában a vásznon. Nem elég, hogy kinézetre is tökéletesen illenének egymáshoz, ott van köztük az a bizonyos szikra is – talán nem véletlen, hogy a mozgólépcsős csókjuk egy MTV Movie Awardot is nyert legjobb csók kategóriában.

Alexis Bledel és Milo Ventimiglia mint Rory és Jess a Szívek szállodájában

Kezdeti félénkség, majd kirobbanó szenvedély – ebben a kapcsolatban minden benne volt, amit egy filmes szerelmes pártól elvárhat a néző. Jess megtestesítette minden tinilány vágyálmát: ő volt az érzékeny lelkű rosszfiú, az a tipikus karakter, aki mindenkivel bunkó, csak az imádott lány felé nyitja meg a szívét. A köztük lévő kémia egyébként nagyon is valós volt, a két színész ugyanis négy éven át a képernyőn kívül is egy párt alkotott, míg nem 2006-ban szétváltak az útjaik.

Kit Harington és Rose Leslie mint Havas Jon és Ygritte a Trónok harcában

Egyáltalán nem véletlen, hogy Kit Harington és Rose Leslie ma már boldog házasságban élnek… A két színész közötti tökéletes összhangot a nézők is azonnal megérezték, tényleg csak idő kérdése volt, hogy az első közös jelentük után mikor fognak a való életben is összejönni.

Forrás: Buzzfeed Fotó: Getty Images

Olvass tovább!