6 szett Meghan Markle-től, amiben bámulatosan nézett ki

2023. január 05.
Meghan Markle, Sussex hercegnéje mindig magában hordozza a nemesi elegancia és a vagányság kombinációját, ha divatról van szó – összeszedtük a kedvenc szettjeinket tőle.

 

Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott

Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott klasszikus magas sarkú cipővel, gyémánt fülbevalóval és Diana hercegnő akvamaringyűrűjével.

Ezen az eseményen egy elegáns, semleges megjelenést választott a hercegnő – egy fehér, ujjatlan, halter felsőt kombinált egy bézs színű öves culotte nadrággal.

Ezen az eseményen egy elegáns, semleges megjelenést választott a hercegnő – egy fehér, ujjatlan, halter felsőt kombinált egy bézs színű, öves culotte nadrággal. A haját laza kontyban hagyta, illetve arany ékszerekkel egészítette ki a szettet.

Meghan a One Young World 2022 eseményén egy áramvonalas, vörös jumpsuitba bújt, amit egy passzoló kendővel és velúr cipővel kombinált.

Meghan a One Young World 2022 eseményén egy áramvonalas, vörös jumpsuitba bújt, amit egy passzoló kendővel és velúrcipővel kombinált.

Meghan Markle ebben a hétköznapos szettben is egyszerűen lenyűgözően ragyog.

Ebben a hétköznapi szettben is egyszerűen lenyűgözően ragyog a hercegné. A fekete garbó, a ceruzaszoknya, a magas sarkú és a Valextra táska kombinációja elegáns, de mégis laza érzetet kelt.

Meghan Markle a Mountbatten Festival of Music eseményére földig érő piros Safiyaa ruhában érkezett.

Tagadhatatlan, hogy a vörös Meghan Markle színe! A Mountbatten Festival of Music eseményére földig érő, piros Safiyaa ruhában érkezett – ezt a monokróm outfitet egy passzoló magas sarkúval és kézitáskával egészítette ki.

Ez az Antonio Beradi ruha is olyan, mintha csak a Meghan Markle-re öntötték volna!

Ez az Antonio Beradi ruha is olyan, mintha csak a hercegnére öntötték volna! Velúr magas sarkúval és sötétkék kézitáskával kombinálva ez az elegáns szettek szettje!

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!