Szakított Madonnával fiatal szerelme, a popdíva nem viseli jól

2023. február 24.
Az énekesnő önbizalomhiányban szenved a zátonyra futott párkapcsolata, életrajzi filmjének elkaszálása és a Grammy-gála óta felé irányuló támadások miatt.
Szakított Madonnával fiatal szerelme, a popdíva nem viseli jól

Elhagyta Madonnát 23 éves szerelme egy másik nőért, aki korban közelebb áll hozzá – mondta el egy forrás a Page Sixnek. A 64 éves popdíva és Andrew Darnell modell egy forgatáson ismerkedtek meg nem sokkal azután, hogy az énekesnő szakított előző párjával, a 28 éves Ahlamalik Williams táncossal, akivel három évig alkottak egy párt.

„Nagyon laza volt köztük a dolog, szóval nem törte össze a szívét. Csak rosszkor jött” – fogalmazott a névtelenséget kérő forrás. „Őnbizalomhiányban szenved, és ez nem segít. Nagyon jól szórakozott Andrew-val, de soha nem volt köztük szerelem vagy ilyesmi.”

Az énekesnő fölött mostanában nagyon gyűlnek a felhők: lefújták várva várt életrajzi filmjének munkálatait és rengeteg támadás érte amiatt, hogy a Grammy-díjátadón plasztikától duzzadt arccal jelent meg. Madonna most belevetette magát egy újabb turnéba, abban a reményben, hogy ezzel majd ismét emlékeztetni tudja a világot arra, hogy ő egy igazi sztár.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images