Madonna és 35 évvel fiatalabb fiúja szakítottak

2022. május 02.
Három évig volt együtt Madonna Ahlamalik Williamsszel. A most 28 éves férfi az énekesnő háttértáncosa volt.

A hírek szerint Madonna belevetette magát a társasági életbe, miután szakított volt háttértáncosával, Ahlamalik Williamsszel, és a barátaival, családjával tölti az idejét. Minden percét betáblázta, dolgozik az életrajzi könyvén és új zenéken, illetve a gyermekeivel foglalkozik.

A 35 évvel fiatalabb Williamsszel barátságban váltak el egymástól, nincs harag közöttük. Szakításuk hátterében az áll, hogy mindketten életük más-más szakaszában járnak. A 28 éves férfi már ki is költözött Madonna házából, melyet az énekesnő egyébként nemrég piacra is dobott.

madonna-szakitas

Hozzájárult kapcsolatuk végéhez az is, hogy mindketten más projekteken dolgoznak, így nehéz volt összeegyeztetniük az idejüket. 

Már korábban is rebesgették, hogy Madonna szakított párjával, miután Instagram Storyjában titokzatos idézetet tett ki a karmáról. „A karma azt mondja: amikor valaki az életedben nem tesz jót neked, addig bánt téged, míg elég erős nem leszel hozzá, hogy elengedd” – szól a Madonna által posztolt rejtélyes üzenet.

A 63 éves énekesnő és Williams kapcsolata nagy lángolással indult három évvel ezelőtt, gyorsan közel kerültek egymáshoz, még szüleihez is elvitte Madonnát Williams, az énekesnő pedig bemutatta gyerekeinek a férfit. Madonnának hat gyereke van: Lourdes 25 éves, Mercy 16, Stella és Estere 9, Rocco 21, David pedig 16.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!