Jessica Chastain hasra esett a SAG-gála színpadán

2023. február 27.
Az Oscar-díjas színésznő megbotlott csodaszép ruhájában, miközben az emelvényre tartott, hogy átvegye a kitűnő alakításáért járó díját.
Jessica Chastain hasra esett a SAG-gála színpadán

Jessica Chastain – aki legújabb lapszámunk címlaplánya – is díjat kapott a vasárnap esti SAG-gálán. A színésznő a George & Tammy című filmben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért részesült az elismerésben. Miközben azonban éppen sétált fel a pódiumra, hogy átvegye a díjat, a sztár megbotlott gyönyörű, fukszia színű ruhájában és elesett a színpadon – szerencsére gyorsan a segítségére siettek, és el is mondhatta köszönőbeszédét.

„Ez emlékeztet arra, amikor főiskolás voltam, és Philip Seymour Hoffman eljött hozzánk, hogy beszéljen az osztályommal, és elmesélte nekünk az összes frusztráló történetét a meghallgatásokról, és bátorított minket, hogy folytassuk, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy senki sem figyel ránk” – mondta a 45 éves színésznő, aki a gála alatt azzal vonta magára a rajongók és a sajtó figyelmét, hogy látszólag ő volt az egyetlen színész, aki maszkot viselt az asztalánál, valószínűleg azért, hogy kímélje a hangját a közelgő Broadway-szerepéhez.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images