Shakira tiszta vizet önt a pohárba: őszintén beszélt a megcsalás utáni új életéről

2023. március 01.
Shakira és a focista Gerard Piqué tavaly nyáron váltak el, miután fény derült a focista hűtlenségére.
Shakira tiszta vizet önt a pohárba: őszintén beszélt a megcsalási botrányról

Hónapokkal a Gerard Piquével való szakítása után Shakira szerdán interjút adott egy spanyol csatornának, és őszintén mesélt a szakítás utáni új életétől. „Mindig is nagyon függtem érzelmileg a férfiaktól, ezt be kell vallanom. Szerelmes voltam a szerelembe. Volt egy álmom egy olyan családról, ahol a gyerekeknek egy fedél alatt él az anyukájuk és apukájuk” – mondta a 46 éves Shakira, majd hozzátette, hogy egykor azt hitte, hogy egy nőnek mindenképpen szüksége van egy férfira ahhoz, hogy teljesnek érezze magát.  

„Így vagy úgy, de sikerült megtanulnom, hogy ez nem teljesen igaz. Úgy érzem, hogy egyedül is jól megleszek. Amikor egy nőnek nehézségekkel kell szembe néznie az életben, erősebben jön ki belőle. Ha erősebben kerül ki belőle, az azt jelenti, hogy megtanulja felismerni a gyengeségeit és elfogadja a sebezhetőségét” – magyarázta az énekesnő. Mint mondta, korábban soha nem volt 100 százalékosan megelégedve magával, de ma már jó úton halad az önelfogadás felé.  „Erősebbnek kell lennem, mint egy oroszlán. El kell fogadni ezt a fájdalmat és elviselni a frusztrációt, mert vannak dolgok az életben, amelyek nem úgy alakulnak, ahogyan szeretnénk.” A Hips Don’t Lie énekesnője hozzátette: „Vannak álmok, amelyek összetörnek, és nekünk magunknak kell összeszedni a darabokat, és újra összerakni őket”.

Shakira és a focista Gerard Piqué tavaly nyáron váltak el, miután fény derült a focista hűtlenségére. A pletykák szerint Gerard Piqué és új, 23 éves barátnője között már akkor kialakult a romantikus kapcsolat, amikor a focista még együtt élt Shakirával és a két gyerekükkel.

Forrás: People, Fotó: Getty Images