Bruce Willis felesége arra kéri a fotósokat, hogy ne zaklassák a férjét

2023. március 06.
A Die Hard filmek főszereplőjének, Bruce Willisnek felesége, Emma Heming Instagram-videójában arra kérte a lesifotósokat, hogy hagyjanak több teret a férjének.
Bruce Willis felesége arra kéri a fotósokat, hogy ne zaklassák a férjét

Emma Heming Willis arra kérte a paparazzókat, hogy hagyják levegőhöz jutni a férjét. A nemrég frontotemporális demenciával diagnosztizált Willis felesége a hétvégén, pizsamában és szemüvegben rögzített videójával igyekszik felhívni a fotósok figyelmét erre az érzékeny témára. A nő elmondja, hogy azoknak, akik demenciával élő emberekről gondoskodnak, köztudott tény, mennyire nehéz olykor a leghétköznapibb feladatok elvégzése, mint akár egy kávé vásárlása is egy ilyen beteggel.

Emma ebben a nagyon őszinte videóban elmondta, hogy megérti, hogy a fotósoknak ez a munkájuk, hogy képeket készítsenek, de legyenek tekintettel arra is, hogy egy demenciás betegnek mennyire nem tesz jót, ha emberek követik őt, és kiabálnak neki. A színésznek több térre és több magánéletre van szüksége, így kérte a fotósokat, hogy ne zaklassák a férfit, és csak hagyják, hogy ő és az épp őt kísérő személy biztonságban és nyugalomban eljuthassanak A pontból B pontba.

Fotó: Getty Images