Most akár Adrien Brodyval is összefuthatunk Budapest utcáin

2023. március 07.
Még nem derült ki pontosan, hogy a világhírű Oscar-díjas színész milyen okból látogatott a magyar fővárosba.
Most akár Adrien Brodyval is összefuthatunk Budapest utcáin

A magyar főváros a hollywoodi szuperprodukciók egyik kedvenc forgatási helyszínévé vált az elmúlt években. Aki korábban nyitott szemmel járt Budapest utcáin, akár Pedro Pascalba, Timothée Chalametbe, Zendayába, Orlando Bloomba, Nicolas Cage-be, vagy akár Jason Momoába is belefuthatott – és itt még nem ér véget a lista.

Most egy újabb világsztár, Adrien Brody látogatott el kis hazánkba, amint azt a 24.hu egyik olvasója jelezte a portál felé. A színészt hétfő délután a Király utcában látták, de azt még nem lehet pontosan tudni, hogy dolgozni jött, vagy esetleg csak látogatóba. Jelenleg új Alien-filmet forgatják nálunk, Brody pont egy másik franchise, a Predator egyik főszereplője volt.

Egyébként az sem lenne meglepő, ha  színész vakációzni érkezett volna hozzánk, ugyanis Brody félig magyar származású: édesanyja, Plachy Sylvia 1943 májusában született Budapesten, szüleivel 1956 decemberében szöktek el először a szomszédos Ausztriába, ahonnan két évvel később New Yorkba költöztek. A színész utoljára 2013-ban forgatott nálunk, amikor a Houdini című minisorozatban ő alakította a magyar származású illuzionistát.

Fotó: Getty Images