Timothée Chalamet már Budapesten flangál – és nem ő az egyetlen világsztár, akivel összefuthatsz az utcán

2022. július 24.
Timothée Chalamet, Austun Butler és Zendaya – csak néhány, azok közül a nagy nevek közül, akik éppen most forgatnak nálunk.

Magyarország jó pár éve már a filmgyártás egyik kiemelkedő európai központjának számít, aminek köszönhetően szinte nincs olyan év, hogy ne forgatnának kisebb-nagyobb stábok, vagy éppen hollywoodi filmcsillagok az országban. Az idei nyári időszak ráadásul még a szokásosnál is izgalmasabbnak ígérkezik, július 21-én ugyanis elkezdődött a Dűne 2. részének forgatása. Bizony, ez azt jelenti, hogy a legmenőbb A-listás sztárok éppen Budapesten tartózkodnak. De lássuk, pontosan kikre is érdemes az utcákon figyelni!

Florence Pugh

florence-pugh-5-dolog

Florence Pugh az első részben még nem szerepelt, de a folytatásban ő fogja játszani Irulan Corrino hercegnőt. A színésznő egyébként néhány hete már megérkezett a fővárosunkba – vagy mondhatjuk úgy, hogy visszatért hozzánk. Florence számára ugyanis nem idegen a terep, pár évvel korábban a Fekete Özvegy című filmet is hazánkban forgatta.

Timothée Chalamet

Timothée-chalamet

Mindenki megnyugodhat, Paul Atreides, azaz Timothée Chalamet is visszatért! A 2020-as első forgatás alatt a színész extra jó fej volt a rajongókkal: annak ellenére is adott néhány aláírást, hogy bevallottan nem érezte magát valami jól.

Zendaya

zendaya-emmy

Természetesen Zendaya is itt lesz, és a rajongók legnagyobb örömére ebben a részben Chaninak sokkal több képernyőidő fog jutni.

Javier Bardem

Javier Bardem évek óta visszajáró vendég Magyarországon, néhány éve például a gyanútlan vásárlók között nézelődött az egyik budapesti plázában. Ezúttal ismét Stilgar szerepébe fog bújni.

Austin Butler

Austin-Butler

Kedvenc Elvisünk is Budapesten van már egy ideje, ha szemfüles vagy, az Instagramon láthattál is már róla videókat, ahogy random utcákon sétálgat. Ő fogja egyébként alakítani a Dűne 2. egyik rosszfiúját, Feyd-Rautha Harkonnent.

Léa Seydoux

Léa-Seydoux

Léa Seydoux is forgatott már nálunk, és korábban azt nyilatkozta, hogy imádja a budapesti utcák hangulatát. Ő alakítja Lady Margotot.

Christopher Walken

Christopher-Walken

A színészlegenda is az újak közé tartozik, hiszen az első részben még nem szerepelt. A folytatásban ő fogja játszani a császárt.

Akik már voltak nálunk idén…

Ben-Barnes

Idén tavasszal is nagy volt a nyüzsgés a fővárosban, akkor fogatták ugyanis a nagysikerű Netflix-sorozat, az Árnyék és Csont második évadát. A produkció egyik főszereplője, Ben Barnes láthatóan odavolt Budapestért, hiszen a forgatás alatt többször is posztolt fotókat és videókat a városról. A nyolc részből álló első évadot szinte teljes egészében Magyarországon forgatták, a felvételek 2019 őszétől 2020 tavaszáig mintegy fél éven át tartottak.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!