Ez a magyar kislány játszotta a fiatal Jenna Ortegát a Wednesday-ben

2022. december 24.
Nagy karrier állhat előtte.

A Wednesday a Netflix minden idők legnézettebb sorozata lett, a főszereplőt alakítő Jenna Ortega pedig néhány nap alatt az egyik legnépszerűbb fiatal színésznő lett a közösségi médiában, a színésznő táncos jelenetét még Lady Gaga is leutánozta a TikTokon.

Megjelenése óta már több mint egymilliárd órán keresztül nézték a galád család lázadó kamaszlányát a streaming platformon, mégis szinte mindenki figyelmét elkerülte a tény, hogy a címszereplő gyerekkori énjét egy magyar kislány játszotta – legalábbis egészen tegnapig, amikor a hazai portálok beszámoltak róla.

magyar-kislany-jenna-ortega-wednesday

A Londonban élő, tízéves Váradi Karina édesanyja, Bandula Nikolett öt éve egy közösségi oldalon látta meg a hirdetést, hogy modellkedésre lehet regisztrálni. El is mentek a castingra, ahol azt mondták, hogy az angolul tökéletesen beszélő kislány őstehetség, ők pedig leszerződtek az ügynökséggel. El kellett mennünk egy hajóútra, ahol sok iroda képviseltette magát, különböző országokból. Meg kellett tanulnia egy szöveget, kifutón kellett vonulnia, és el kellett játszania bizonyos jeleneteket. A végén majdnem mindegyik ügynökség, összesen kilenc szeretett volna leszerződni vele” – mondta Karina édesanyja.

Ezután tavaly kaptak egy e-mailt a szereplőválogatásról, amihez Karinának el kellett játszania, hogy szomorú, majd azt, hogy dühös, mert megölték a pókját. A kislányt végül maga a rendező választotta ki a szerepre. A romániai forgatáson mindenki nagyon kedves volt velük, a kis színésznő annyira jó élvezte, hogy alig akart hazamenni. Az egyelőre még nem lehet tudni, hogy amennyiben lesz következő évad, abban is számolnak-e a kislánnyal.

Fotó: Netflix

Olvass tovább!