Nem biztos, hogy visszatér a Netflixre a Wednesday

2023. január 02.
Az elképesztően sikeres első évad után már mindenki a Wednesday folytatását várja – azonban egyáltalán nem biztos, hogy az Addams Family sötét kamaszlányának sztorija visszatér a Netflixre.

Óriásit hasított a Netflix friss sorozata, a Wednesday: a Tim Burton rendezésében készült Adams Family-spinoff már az első napokban hatalmas nézettséget csinált, és a címszereplőt megformáló Jenna Ortega is instant szupersztár lett. Ezek után nem meglepő, hogy már a premier után napokkal a sorozat második évadának kérdése lett az internet egyik legforróbb témája.

Jenna Ortega mint Wednesday Addams

Jenna Ortega mint Wednesday Addams Fotó: Netflix

Az egyértelmű, hogy a Netflix jól járna vele, ha folytatódna a széria, azonban egyáltalán nem biztos, hogy lehetőségük lesz otthont adni a Wednesday második évadának. A sorozat ugyanis Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) produkció, márpedig a Deadline tavalyi riportja szerint az Amazon és az MGM tavaly óriási értékű, 8,5 milliárd dolláros összeolvadásról (merger) egyeztek meg. Ez pedig könnyen azt jelentheti, hogy a Wednesday jogai is az Amazonhoz kerültek – vagyis a sorozat a Netflix helyett a vállalat saját streamingoldalára, a Prime Videóra költözhet át.

Persze ez még egyáltalán nem biztos, de azért mindenképpen érdemes résen lenniük a Netflix-előfizetőknek, ha szeretnék továbbra is figyelemmel kísérni a sötét humorú Wednesday történetét.

Forrás: Independent Fotó: Netflix

Olvass tovább!