Jenna Ortega Morticia Addamsnek öltözött a párizsi divathéten

2023. január 18.
A színésznő kedveli a goth-glam stílust.

Mindenkinek leesett az álla Jenna Ortegát látva a Saint Laurent Menswear 2023-as őszi–téli bemutatóján a párizsi divathéten. A Netflix üdvöskéjének megjelenését az Addams Family matriarchája, a Catherine Zeta-Jones által alakított Morticia ihlette, nem is véletlenül, hiszen Ortega a címszereplője a streamingcsatorna nagy sikerű sorozatának, a Wednesdaynek.

Ortega egy szexi, teljesen fekete, földig érő YSL ruhába bújt, a vállait szabadon hagyó öltözet egy részét pedig kendőként viselte a fején, ami úgy omlott le, mint Morticia fekete hajkoronája. A megjelenését vaskos karperecekkel, oldalra fésült frufruval és erős szemceruzával párosította az extrán drámai hatásért.

jenna-ortega-morticia-addams-parizsi-divathet

Jenna Ortega a párizsi divathéten

A színésznő szeret a hátborzongató filmek által inspirált goth-glam trend szerint öltözködni, de megjelenésébe mindig belecsempészi saját stílusát is. Ugyan a 2023-as Golden Globe-gálán egy elbűvölő nude színű Gucci ruhában vonult fel a vörös szőnyegen, a Párizsban viselt szettje is azt mutatja, hogy bármennyire is imád kísérletezni, még mindig imádja az Addams Family-stílusú fekete ruhákat.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images