Erre a luxusrehabra vonult be Cara Delevingne

2023. március 09.
Tavaly év végén már a rajongóknak is feltűnt, hogy valami nincsen rendben Cara Delevingne-nal, majd a szupermodell önként vonult be rehabra. Nem is akármilyenre!
Cara Delevingne

Cara Delevingne szupermodell és színésznő állítólag még 2022 decemberében vonult rehabra, miután többször is látták „furcsán viselkedni”. A tavalyi évben gyakran lehetett látni Delevingne-t ápolatlanul és zavartan, egy alkalommal például abból lett hír, hogy állítólag folyamatosan kiejtette kezéből a telefonját egy reptéren.

A 30 éves szupermodell egyik ismerőse elmondta a Vogue-nak, hogy Cara Delevingne már korábban is küszködött addikciókkal: a decembert és a január nagy részét rehabon töltötte. Méghozzá nem is akárhol! Delevingne a Utah államban található Cirque Lodge nevű luxusrehabra vonult be, ami már régóta a sztárok kedvence. Ott gyógyult többek között Lindsey Lohan, Eva Mendes, Mary-Kate Olsen, Demi Moore és Kirsten Dunst is.

Az intézményben drog- és alkoholfüggőket kezelnek, de mentális betegségekkel is foglalkoznak. Egy hónap körülbelül 20-50 000 dollárba, vagyis nagyjából 7-18 millió dollárba kerül. A hegyek között álló luxuskunyhóban művészetterápia, fodrászat, masszázsközpont és edzőterem is van, illetve beltéri boulder teremmel és lovardával is rendelkezik.

Cara Delevingne a most aktuális Vogue címlapján mesélt élményeiről, bevallotta, hogy az elmúlt időszakban nem volt jól, de nem ment bele függősége tárgyába és természetébe. „Csak azt tudtam, hogy ha így folytatom, akkor meg fogok halni, vagy valami borzasztóan nagy ostobaságot fogok csinálni” – mondta az interjúban. De azt is elárulta, hogy most már négy hónapja józan.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images