Cara Delevingne a vérét adta a jó orgazmusért

2022. november 29.
Cara Delevingne szupermodell a BBC Planet Sex című dokusorozatának házigazdája lett, és úgy tűnik, a meredek feladatoktól sem riad vissza!

A modellként befutott Cara Delevingne már kipróbálta magát a filmiparban is, most azonban izgalmas új feladatot kapott: a BBC Planet Sex című dokusorozatának házigazdája lesz, amiben tudományos szempontból járják majd körül szex és szexualitás témáit.

cara-delevingne-anyasag

A sorozatban Cara Delevingne bejárja a világot Berlintől Tokión át egészen Los Angelesig, hogy a tudomány segítségével választ kapjon a vágyainkkal és nemi identitásunkkal kapcsolatos legfontosabb kérdésekre. Maszturbációs mesterkurzuson vesz részt, etikus pornóforgatáson jár, csak nőket fogadó szexklubba látogat és még a vaginaművészetet is kipróbálja.

A december elsején adásba kerülő első epizódban Cara Delevingne a nemek közötti orgazmusszakadék problémájával foglalkozik: ehhez pedig ő maga ad vérmintát a tudományos vizsgálatokhoz orgazmus előtt és után. A merész felütésből úgy tűnik, a modell nem riad vissza a meredek helyzetektől sem, szóval már csak ezért is érdemes lehet belenézni a különleges szériába.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!