Halle Berry minden eddiginél extrémebb frizurát vágatott

2022. november 22.
A színésznő eddig sem riadt vissza a vagány frizuráktól, most azonban minden korábbinál messzebbre merészkedett új hajviseletével.

Nemrégiben mi is megírtuk, hogy Halle Berry ezüst tincsekkel ünnepelte 56. születésnapját – a Macskanőt és az X-Men-filmek viharhozó mutánsát megformáló színésznő vagány frizurát vágatott, a fölül hosszabbra hagyott részeket pedig ezüstbe mártották.

Halle Berrynek a hosszú és a rövid haj is csodásan áll

Bár Halle Berry kétségkívül szeret kísérletezni az izgalmas stílusokkal, legfrissebb frizurája valószínűleg minden korábbinál merészebb (pedig volt már élénklila haja is): a színésznő egy friss Instagram-videóban alaposan meg is mutatta a felnyírt snittet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

 

Elölről nem is tűnik annyira másnak a frizura, aztán Halle Berry hirtelen oldalra fordul, és megmutatja a felnyírt részt, amibe izgalmas, vagány geometriai mintát nyírt a fodrásza. A minta egészen a színésznő tarkójáig fut. Berry rajongói abszolút lelkesen fogadták a frizuraváltást, de szerintünk ennél már volt szerencsésebb választása is az egyébként még mindig ragyogó sztárnak.

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images

Olvass tovább!