Justin Bieber megmutatta, mi a helyzet lebénult arcával

2023. március 16.
Justin Bieber még tavaly júniusban jelentette be, hogy egy vírusfertőzés következtében részlegesen lebénult az arca, most pedig azt is megmutatta, hogyan alakult a helyzet azóta.

Az egész világot bejárta a felvétel, amin Justin Bieber megmutatja félig lebénult arcát. Az énekes még tavaly júniusban jelentette be követőinek, hogy egy vírusfertőzés következtében arcidegbénulás, azaz Ramsay-Hunt szindróma alakult ki nála: a Ramsay-Hunt-szindrómát ugyanaz a vírus – a Varicella zoster, más néven humán alfaherpeszvírus 3 – okozza, mint a bárányhimlőt és az övsömört. Ha valaki valaha volt bárányhimlős, a vírus örökre a szervezetében marad az idegdúcokban megbújva, és évekig szunnyad. Néha azonban előfordul, hogy a vírus újra aktiválódik: ilyenkor övsömört és ritkább esetekben arcidegbénulást okoz.

A felvételen annak idején Justin Bieber megmutatta, hogy fél arca teljesen merev: nem tud mosolyogni, pislogni és orrcimpája sem mozog azon az oldalon.

Most 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban mutatta meg, hogyan alakult a helyzet tavaly nyár óta. A jó hangulatú felvételen Justin Bieber először jó alaposan megmozgatja szemeit minden irányba, majd a végén egy igazi  hollywoodi mosolyt is villant. A videó alapján úgy tűnik, lebénult arcoldalának is sikerült visszanyernie a mobilitását.

Ha valakinek nem sikerült már elcsípnie az elillanó felvételt, mutatunk belőle egy állóképet, ami bizonyítja az énekes arcizmainak megfelelő működését:

Forrás: People, Fotó: Getty Images