Hailey Bieber szülinapi köszöntője elárulja, milyen valójában a kapcsolatuk Justin Bieberrel

2023. március 02.
A pár szeptemberben ünnepelte negyedik házassági évfordulóját, és még mindig odáig vannak egymásért. Az énekest most egy őszinte szerelmi vallomással köszöntötte fel felesége a 29. születésnapján.
Hailey Bieber szülinapi köszöntője elárulja, milyen valójában a kapcsolatuk Justin Bieberrel

„29 még soha nem nézett ki ilyen jól.  Boldog születésnapot a legjobb barátomnak! Szavakkal nem lehet összefoglalni mindazt, amit megtestesítesz számomra. Szóval íme, még több öröm, több utazás, finom ételek, kalandok, több béke, szórakozás és legfőképpen több szeretet” – írta vallomásában az Instagramon Hailey Bieber, a köszöntő mellé pedig egy fotósorozatot is mellékelt magukról és Justin Bieber kiskorából.

A 26 éves modell a Vogue Australia legújabb számának címlaplánya. A magazin egy interjút is készített vele az alkalomból, amelyben Hailey elárulta, hogyan is néz ki a házaséletük, és itt is kitért arra, hogy férje egyben a legjobb barátja is.

„A házasságunkban a kedvencem az a társas kapcsolat, ami köztünk van. Őszintén, te vagy a legjobb barátom az egész világon. Nincs senki, akivel szívesebben töltenék időt, vagy bármit is csinálnék, mint ő” – vallotta a modell férjéről, aki épp a napokban mondta le világ körüli turnéjának hátralévő koncertjeit.

Forrás: People, Fotó: Getty Images