Még Halle Berry is kiröhögte a saját félresikerült frizuráját

2021. április 30.
A múlt hétvégén rendezett Oscar-gálán a színésznő egy frissen vágatott bob frizurával jelent meg. Az új haja nem igazán nyerte el a rajongók tetszését, de most már maga Halle Berry is csak nevet az egészen.

Halle Berry egy valódi Amelie Poulain frizurával jelent meg a 93. Oscar-gálán, és bár az új haj valójában egyáltalán nem állt neki rosszul, a rajongók mégis úgy gondolták, hogy ez a bobfazon egyszerűen nem illik a színésznő életstílusához. Az Oscar másnapján rögtön el is lepték a netet a Halle Berryt kifigurázó mémek: volt akik szerint kiköpött Willy Wonka lett az új hajával, míg mások szerint A Hihetetlen család című animációs fim egyik szereplőjére, Elza Divatra hasonlít megszólalásig.

halle Berry

Egy férfi még egy rövid videót is posztolt Twitterre, amiben egy parókával a fején Berryt próbálta meg utánozni. A videó mostanra több mint 50 ezer lájkot kapott, ráadásul maga Halle Berry is felfigyelt rá. Nagyon úgy tűnik, hogy Berry nem vette a szívére a kiparodizálást, sőt, ő maga is jót nevet a helyzeten, hiszen egy nevetős emoji kíséretében tovább is osztotta Twitteren ezt a bizonyos videót.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!