Sharon Stone elvesztette a vagyona felét

2023. március 18.
A közelmúltbeli bankcsődök Amerikában két pénzintézet összeomlásához vezettek. Sharon Stone elárulta, hogy ő is rengeteg pénzt veszített.
Sharon Stone elvesztette a vagyona felét

Sharon Stone kapcsán mostanában csak sajnálatos hírek jelennek meg. Mi is beszámoltunk róla, hogy nemrég vesztette el a testvérét, tavaly pedig tumort találtak a testében. A 65 éves színésznő szerencsére jól van, de az amerikai pénzügyi helyzet az ő életét is negatívan befolyásolta. „A pénzem felét elvesztettem – mondta el beszédében, amelyet a Women’s Cancer Research Fund gáláján tartott. – A bátyám nemrégiben halt meg, de ez nem jelentheti azt, hogy ne legyek itt. Nehéz időszak ez a világban, de én nem akarom, hogy egy politikus mondja meg, mit tehetek és mit nem, mit tudok és nem. Állj fel és mondd el, hogy mennyit érsz. Ez a bátorság.”

Sharon Stone elvesztette a vagyona felét

Sharon Stone elvesztette a vagyona felét

Bár Sharon Stone nem részletezte, mit értett az alatt, hogy elvesztette a fél vagyonát, de joggal gondolhatjuk, hogy a múlt hétvégén történt amerikai bankcsőd érintette őt is rosszul. Az Associated Press szerint ugyanis az Egyesült Államok kormánya lefoglalta a Silicon Valley és a Signature bankot pénzintézeteket összeomló bankrohamot követően. A szövetségi szabályozó hatóságok azóta garantálják az összes betétet, és létrehoztak egy programot, hogy megvédjenek más bankokat a hasonló incidensektől.

Sharon Stone-t egyébként ezen az estén Bátorság-díjjal tüntették ki a mellrákkutatás támogatásáért. Az eseményen azt is nyomatékosan hangsúlyozta, hogy mennyire fontosak a szűrővizsgálatok, hiszen ő is ennek köszönheti az életét.

Forrás: People, Fotó: Getty Images